Tango för vilsna själar

Tango för vilsna själar - Lucy Dillon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lucy Dillon
DIMENSIONERA
11,3 MB
FILNAMN
Tango för vilsna själar.pdf
ISBN
9650722492035

BESKRIVNING

Att dansa är som att dricka champagne utan att få baksmälla, har Lucy Dillon sagt. Och i Tango för vilsna själar tar hon med läsaren på kvällskurs i sällskapsdans. När den före detta proffsdansaren Angelica återvänder till Longhampton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs på orten. Dit kommer Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, där de inte längre vet vem som för vem. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make Chris mest vill ha det hela överstökat. Och så Laurens föräldrar. De vill ju inte göra bort sig på festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna vända uppochned på deras lyckliga liv tillsammans. Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och salsans virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner …

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Tango för vilsna själar av Lucy Dillon (ISBN 9789174332322) hos Adlibris.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Att dansa är som att dricka champagne utan att få baksmälla, har Lucy Dillon sagt.

RELATERADE BÖKOR