Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna

Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna - Peter Handke | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Handke
DIMENSIONERA
3,41 MB
FILNAMN
Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna.pdf
ISBN
1209547493757

BESKRIVNING

NOBELPRISET I LITTERATUR 2019Ett inbördeskrig är slut och en ny tid kan börja. I sitt sökande efter en plats i världen har författaren Gregor Keuschnig slagit sig ned i en anonym förort sydväst om Paris. Han fyller dagarna med anteckningar om sin skaparkris, om den förvandling han genomgått och den förvandling han längtar efter, om de människor han mött och de människor han skilts ifrån. Ännu har han kvar sju vänner, som alla genomströvar ödsliga trakter på olika håll i världen. Han väntar på deras återkomst. En dag ska de alla på nytt sammanstråla i en vänskapsfest på den parisiska förortskrogen.Mitt år i Ingenmansbukten är ett monumentalverk, Peter Handkes hittills digraste. En blandning av dagbok och reseskildring, full av vardagsmystik och självbiografisk suggestion.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Pris: 219 kr.

Laddas ned direkt. Köp Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna av Peter Handke på Bokus.com. Pris: 89 kr.

RELATERADE BÖKOR