Tango för vilsna själar

Tango för vilsna själar - Lucy Dillon | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lucy Dillon
DIMENSIONERA
4,87 MB
FILNAMN
Tango för vilsna själar.pdf
ISBN
7089808074565

BESKRIVNING

Att dansa är som att dricka champagne utan att få baksmälla, har Lucy Dillon sagt. Och i Tango för vilsna själar tar hon med läsaren på kvällskurs i sällskapsdans. När den före detta proffsdansaren Angelica återvänder till Longhampton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs på orten. Dit kommer Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, där de inte längre vet vem som för vem. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make Chris mest vill ha det hela överstökat. Och så Laurens föräldrar. De vill ju inte göra bort sig på festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna vända uppochned på deras lyckliga liv tillsammans. Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och salsans virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner …

Hon beslutar sig för att starta en danskurs. Paren som deltar lär sig stegvis mer om sig själva och vad som är viktigt i livet. Bokens titel: Tango för vilsna själar Författare: Lucy Dillon Originalets titel: The Ballroom Class Översättare: Ann Björkhem Förlag: Bonnier Pocket, 2014 Antal sidor: 510 Lauren är bara 22 år, men ska snart gifta sig.

E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. I Tango för vilsna själar tar hon med läsaren på kvällskurs i sällskapsdans.

RELATERADE BÖKOR