Svart sommar

Svart sommar - Maria Lang | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lang
DIMENSIONERA
6,95 MB
FILNAMN
Svart sommar.pdf
ISBN
6229199051136

BESKRIVNING

Se Skoga och sedan dö - det är kanske inte den reklamslogan man drömmer om när den stora pr-kampanjen för att locka turister till sommarstaden Skoga sparkas igång. Tyvärr ska denna olycksbådande devis dock visa sig vara den mest passande. Det blir en svart sommar för såväl Christer Wijk som för hans födelsestad.

Den utspelar sig i Skoga en varm sommar, förmodligen på 60-talet när den är skriven. Tidsandan är märkbar i beskrivningarna av det lilla svenska samhället, av samhällsklasserna och även i det språkliga. Svart sommar är en spännande bok för dig som gillar mysterier från förr i tiden, spökhistorier och djur.

198 sidor; 2018; Se ... SMUTSIG SVART SOMMAR Det blev fel den där gången på mossen. Den gången det var Karis tur att dansa med den svarta getens budbärare.

RELATERADE BÖKOR