Just nu är jag här

Just nu är jag här - Isabell Ståhl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Isabell Ståhl
DIMENSIONERA
12,94 MB
FILNAMN
Just nu är jag här.pdf
ISBN
2152413276941

BESKRIVNING

En generationsroman om pulsslagen i en hjärtlös tid, som kommer att åldras med behag.Dagens NyheterRysande bra samtidsspegelAftonbladetElise läser på universitetet och dejtar på Tinder. Hon har GPS:en ständigt påslagen och utbyter erfarenheter av antidepressiva med sina vänner. Hon tycker egentligen bara om män i övre medelåldern, de är som hästar, så lugna, orubbliga och förnöjsamma, de har ingen ångest, de bara äter och sover och berättar anekdoter. Hon skulle vilja vara en häst.När hon träffar Victor verkar hon bli lycklig på det där omedelbara sättet, trots att han är i hennes egen ålder. Lyckan går snart över i en känsla av tomhet."Just nu är jag här" handlar om hur man ska kunna säga »jag älskar dig« i en avförtrollad tid där alla ord har förlorat sin mening, men där längtan efter närhet är ofrånkomlig.En Stockholmsskildring som är medveten om traditionen tillbaka till Hjalmar Söderberg, och samtidigt är en relationsroman i högsta grad för och i vår egen tid. Isabelle Ståhl är en av våra mest profilerade yngre skribenter och kritiker, tidigare verksam på Expressens kultursida, numera Svenska Dagbladet. Hon är doktorand i idéhistoria vid Stockholms universitet.En generationsroman om pulsslagen i en hjärtlös tid, som kommer att åldras med behag.Dagens NyheterRysande bra samtidsspegelAftonbladetVilken stjärnsmäll! [] "Just nu är jag här" är kort sagt en bok som vågar vara filosofisk, humoristisk, varm och kall - allt på samma gång.ArbetarbladetEn svindlande säker romandebutGöteborgs-Postenså sinnligt, känsligt, lätt och tonsäkert.Norrländska Socialdemokraten En rörande och träffsäker skildring av den moderna mjältsjuka som är konsekvensen av att vi delvis tappat kontakten med de platser där vi rör oss och de människor vi möterExpressenVi fick Pär Rådströms "Ärans portar", Ulf Lundells "Jack och Per Hagmans Cigarett". Lägg till Isabelle Ståhls "Just nu är jag här".Svenska Dagbladet

Jag krattar löv - men snart inte mer! Jag krattar löv en solig septemberdag och tänker att det bästa med denna så tråkiga syssla, är att det går bra att tänka under tiden. "Just nu är jag här" handlar om hur man ska kunna säga »jag älskar dig« i en avförtrollad tid där alla ord har förlorat sin mening, men där längtan efter närhet är ofrånkomlig. En Stockholmsskildring som är medveten om traditionen tillbaka till Hjalmar Söderberg, och samtidigt är en relationsroman i högsta grad för och i vår egen tid. Här är några omslag som jag hellre sett utan människor, och några som jag gillar.

Ett spökliv i Stockholm. Elise, huvudpersonen i kulturjournalisten Isabelle Ståhls debutroman "Just nu är jag här", lever ett sådant spökliv. "Just nu är jag här" handlar om hur man ska kunna säga »jag älskar dig« i en avförtrollad tid där alla ord har förlorat sin mening, men där längtan efter närhet är ofrånkomlig.

RELATERADE BÖKOR