Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna

Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna - Peter Handke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Handke
DIMENSIONERA
9,85 MB
FILNAMN
Mitt år i Ingenmansbukten : en saga från de nya tiderna.pdf
ISBN
1328664017162

BESKRIVNING

NOBELPRISET I LITTERATUR 2019Ett inbördeskrig är slut och en ny tid kan börja. I sitt sökande efter en plats i världen har författaren Gregor Keuschnig slagit sig ned i en anonym förort sydväst om Paris. Han fyller dagarna med anteckningar om sin skaparkris, om den förvandling han genomgått och den förvandling han längtar efter, om de människor han mött och de människor han skilts ifrån. Ännu har han kvar sju vänner, som alla genomströvar ödsliga trakter på olika håll i världen. Han väntar på deras återkomst. En dag ska de alla på nytt sammanstråla i en vänskapsfest på den parisiska förortskrogen.Mitt år i Ingenmansbukten är ett monumentalverk, Peter Handkes hittills digraste. En blandning av dagbok och reseskildring, full av vardagsmystik och självbiografisk suggestion.

Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Pris: 219 kr. inbunden, 2019.

av Peter Handke Leif Liljedahl (Talbok, Daisy) 2004, Svenska, För vuxna En kraftfull roman med inslag av reseskildring, skriven 1993 och först utgiven 1994. Året är 1997. NOBELPRISET I LITTERATUR 2019Ett inbördeskrig är slut och en ny tid kan börja.

RELATERADE BÖKOR