Alltid hejdå

Alltid hejdå - Alma Thörn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alma Thörn
DIMENSIONERA
3,27 MB
FILNAMN
Alltid hejdå.pdf
ISBN
8609780497097

BESKRIVNING

Alma Thörn tecknar som det känns. Det gör serieromanen lika passande för vuxna som kan behöva påminnas om vådan av att vara verkligt maktlös som för en tolvåring som inte heller vill vara en fågel. Greta Thurfjell i Dagens NyheterMed "Alltid hejdå" visar Alma Thörn vägen - det här är med stor säkerhet början på ett underbart författarskap. Nils Palmeby, Nerikes AllehandaAlma Thörns självbiografiska serieroman som bygger på hennes egna och hennes mammas gamla barndomsdagböcker där de nästan identiska upplevelserna formas till en knivskarp stridsskrift. Linda Skugge, AftonbladetBerättelsen tar hela tiden barnens parti och låter dem själva diskutera vad som är rätt sätt att hantera den uppslitande och ständigt pågående separationen när barnen går från en förälder till en annan. Alltid hejdå är en viktig och vacker serieroman. Helhetsbetyg: 5. Siska Humlesjö, BTJ-häftet nr 9 2020Alma längtar hem redan innan hon har farit. Hemma i Umeå finns mamma Johanna och bästa vännen, i Bohuslän finns pappa och en överväldigande hemlängtan. Samtidigt, fast nästan 30 år tidigare, går Johanna runt i Malmberget. Hon vill vara överallt utom hemma hos sina bråkande frånskilda föräldrar. Alltid hejdå är en helt enastående debutroman om skilsmässobarn i två generationer, som sedd ur barnens ögon.Alma Thörn är född 1992. Som serietecknare briljerar hon i att teckna ansiktsuttryck och skapa känslig och trovärdig dialog. Hon är utbildad vid Umeå Konstskola och Serieskolan i Malmö och ägnar sig utöver tecknade serier även åt måleriskt broderi.

TEAMET. Vi är ingenting utan varandra. Utförlig titel: Alltid hejdå, Alma Thörn; Omfång: 317 sidor illustrationer 23 cm.

Boken består av två parallella historier, Almas och hennes mammas, som också var ett skilsmässobarn. Serieromanen "Alltid hejdå" som handlar om en skilsmässa är inte tecknad ur ett vuxet, resonerande perspektiv. I stället tecknar Alma Thörn som det faktiskt känns, skriver Greta Thurfjell. Köp 'Alltid hejdå' nu.

RELATERADE BÖKOR