Sommardrömmen

Sommardrömmen - Maria Grundvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Grundvall
DIMENSIONERA
12,21 MB
FILNAMN
Sommardrömmen.pdf
ISBN
7060192323064

BESKRIVNING

Äntligen ska Annas dröm bli verklighet. Den slitna trävillan i Kaskö ska renoveras och återuppstå som småstadens klarast lysande pärla: Bed & breakfast Sommardrömmen. Det finns förstås små problem som måste lösas, som att tiden är knapp och budgeten ännu knappare. Och att elektrikern är alldeles för snygg, med mörkbruna ögon och skäggstubb på den filmstjärnekantiga käken.  Maria Grundvall (f. 1976) är uppvuxen i Kaskö och bosatt i Helsingfors. Hon arbetar som bibliotekarie och informatör vid Grankulla bibliotek samt skriver en populär kulturkolumn i tidningen Syd-Österbotten.

Ämnen i artikeln: Trädgård. Har du också drömt om ett eget orangeri i trädgården? Nu kan det bli verklighet - så mycket enklare än du tror! Äntligen ska Annas dröm bli verklighet.

Vi förmedlar stugorna åt privatpersoner, vill ni hyra ut er stuga så kontaktar ni oss på [email protected] Maria Grundvalls debutroman Sommardrömmen är en fartfylld och fräsig feelgoodroman som bär lätta drag av såväl dörrflängarfarsens komik som harlequinromanens romantik, konstaterar Marit ... Sommardrömmen i Kristianstad. Reportage hemma hos Happy Homes.

RELATERADE BÖKOR