Zahiren

Zahiren - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
12,56 MB
FILNAMN
Zahiren.pdf
ISBN
5808373408165

BESKRIVNING

Zahiren handlar om en författare, vars fru försvinner spårlöst. Håller hon sig borta frivilligt eller har hon blivit kidnappad? I sökandet efter sin älskade ger sig författaren ut på en lång resa: från Paris till Balkan och vidare till Centralasien. Viktigare ändå blir hans inre resa, som ger huvudpersonen kunskap om sig själv, livet och kärleken. Zahiren tar på sätt och vis vid där Alkemisten slutar. Coelho tar åter upp temat kring pilgrimsvandringar, men genom en väldigt annorlunda och gripande berättelse om kärlek, förlust och passionerad besatthet. Romanens titel kommer från en berättelse av Jorge Luis Borges. "Zahir" betyder på arabiska 'synbar, närvarande och omöjlig att inte lägga märke till'. Det syftar på något eller någon som upptar alla ens tankar. Besatthet kan ligga i både helighet och vansinne, och skiljelinjen är fin. Romanen tar också upp rikedom och berömdhet och vad det egentligen betyder om det ens betyder något. Zahiren är ännu ett exempel på Coelhos fantastiska förmåga att trollbinda sina läsare. I Sverige har Coelho de senaste två åren sålt mer än 500 000 böcker och ligger på pocketlistan sedan mer än ett och ett halvt år tillbaka!

Köp boken Zahiren hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Zahiren svarade i Olika ram minnen i samma dator, strul eller funkar det? 2013-01-27.

[1] Boken handlar om en bästsäljande författare som är gift med den kvinnliga krigskorrespondenten Esther. När hon plötsligt försvinner blir mannen besatt av tanken att finna henne. Zahiren är en omskakande, passionerad och tankeväckande berättelse om en man som är besatt av att hitta sin förlorade kärlek - och sig själv.

RELATERADE BÖKOR