Adrians skafferi : familjens kokbok

Adrians skafferi : familjens kokbok - Veronica Larsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Veronica Larsson
DIMENSIONERA
10,69 MB
FILNAMN
Adrians skafferi : familjens kokbok.pdf
ISBN
5266228226382

BESKRIVNING

Släpp in barnen i köket och laga mat tillsammans! Matlagning behöver inte vara så svårt eller komplicerat. Alla vuxna och barn, oavsett förkunskaper, kan tillsammans laga recepten med hjälp av anvisningarna. I "Adrians skafferi" är recepten baserade på mat och desserter som älskas av både stora och små. Ett litet urval ur "Adrians skafferi": Fransk köttgryta, kokta blåmusslor och crème brulée. Italiensk lasagne, gourmetpizza och tiramisu. Amerikanska crab cakes, cheeseburgare och cheesecake. Japansk sushi och teriyakimarinerad laxfilé. Thailändsk pad thai, satay med jordnötssås och stekt banan med vaniljglass. Svenska köttbullar med potatismos och brunsås, kalops och frasig äppelpaj. Välkommen in i "Adrians skafferi"!

| Adlibris "Adrians skafferi - familjens bakbok" är uppföljaren till den prisbelönade kokboken. Denna bakbok bjuder på en massa härliga recept som uppskattas av både stora och små.

Jag har nyligen läst två stycken böcker anpassade för familjen som jag tänkte dela med mig av. Det är "Adrians skafferi-familjens kokbok" (som vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2014) samt den helt nya "Adrians skafferi-familjens bakbok. Adrians skafferi : familjens kokbok Veronica Larsson Inbunden.

RELATERADE BÖKOR