För gudinnan : en romans

För gudinnan : en romans - Anders Fager | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Fager
DIMENSIONERA
8,48 MB
FILNAMN
För gudinnan : en romans.pdf
ISBN
6069398165811

BESKRIVNING

"Att kalla denna surrealistiska, gotiska feberfantasi för en skräckroman blir för snävt, den öppnar upp för långt fler känslor och tolkningar. Jämförelser med William S. Burroughs ligger nära till hands." - Dalarnas TidningarEtt London där solen har gått ned. En värld i evig skymning och dimma. I en exklusiv takvåning högt ovanför Canary Wharf väntar Tiphany Reeder. Adam, den kanske största filmstjärnan någonsin, ska komma på middag. Väntar gör också Tiphanys väninna Tipper, som ska delta i middagen via bildskärm. De tre ska prata gamla minnen och försöka hitta tillbaka till känslor de haft för varandra. I över ett århundrade. Det kommer att bli en lång natt. För gudinnan är en gotisk kärlekshistoria, en spektakulär skräckroman och en vandring genom en värld där tid och rum börjat falla samman. Anders Fager lämnar här den realistiska skräcktraditionen från Samlade svenska kulter, och tar med dig på en hisnande resa olik allt du tidigare varit med om.Sagt om För Gudinnan: "Den mörka värld som Anders Fager målar upp fängslar och förtrollar mig: ett London där solen har gått ned och världen är höljd i dimma och evig skymning. Det är bisarrt och skruvat, men en läsupplevelse jag inte hade velat vara utan." - C.R.M Nilsson "...en frenetisk tripp som bara med nöd och näppe låter sig tyglas tillräckligt mycket för att rymmas på sidorna." - Rörliga bilder & tryckta ord"... en berättelse jag inte kommer glömma på länge. Det mörkret, sorgen och galenskapen är inget som glöms bort i första taget. - Resa i böckernas värld

Niobe födde sex vackra söner och sex sköna döttrar vilka dödades av Apollo och Artemis. Den av sorg slagna Niobe förvandlades till en sten som för evigt var våt av hennes tårar.

av Anders Fager (Ljudbok, E-media, E-ljudbok, strömmande) 2018, Svenska, För vuxna London ligger försänkt i evigt mörker och tre mystiska gestalter stämmer möte i en exklusiv takvåning. Deras liv har tagit olika vändningar, mer eller mindre lyckade. För gudinnan är en gotisk kärlekshistoria, en spektakulär skräckroman och en vandring genom en värld där tid och rum börjat falla samman.

RELATERADE BÖKOR