Silverskatten

Silverskatten - Anna Jansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Jansson
DIMENSIONERA
12,43 MB
FILNAMN
Silverskatten.pdf
ISBN
3832530068263

BESKRIVNING

Äntligen skriver deckardrottningen Anna Jansson för barn! Mitt i den gotländska idyllen utspelar sig dessa kluriga pusseldeckare, där Emil Wern - Maria Werns son - fått huvudrollen. Roligt och spännande för nybörjarläsaren! Emil är elva år och bor i Visby, precis innanför ringmuren. Där i trädgården står en gammal gul kiosk som Emil har förvandlat till detektivbyrå. Och i Visby behövs det verkligen en sådan, för det kryllar av skumma typer. Tillsammans med lillasystern Linda och den ganska korkade hunden Molly löser Emil riktigt knepiga mysterier. I Silverskatten snubblar Emil över ett nytt fall vid ett besök i Gotlands fornsal. Där råkar han höra att det försvinner silvermynt från Spillingskatten - världens största silverskatt. Hela sju kilo har skatten minskat med den senaste tiden!  Efter en hel del klurande står Emil och lillasystern Linda med fyra misstänkta: guiden Lucy T Rex, museichefen Sten Grå, silversmeden Filip Hammartång och städerskan Katarina Jamas. Vem av dem kan det vara? Alla har motiv, men bara en saknar alibi ...

[1] Den hittades fredagen den 16 juli 1999 i en åker vid Spillings nordväst om Slite i Othems socken på norra Gotland.Silverskatten var delad i två depåer som tillsammans vägde cirka 67 kg före konservering (27 respektive 40 kg) och bestod bland annat av ca 14 000 mynt, varav de flesta kommer från fjärran länder och är ... Styrelsen Silverskattens drivs av två delägare. Veronika Boman Sara-Karin Simma Veronika är utsedd till VD och är även Rektor för Silverskattens förskola Borttagen lägenhet på Silverskatten, 1 rum, 28 m².

Oavsett vad du har för ärende - recept, egenvård, hälsa eller livsstil får du professionell rådgivning av en utbildad apotekare hos oss. Silverskatten. Om förskolan Rektorn har ordet, hur vi arbetar, tips och råd, vår mat, en dag på förskolan, arbeta hos oss Trygghetsarbete Vårt trygghetsarbete, barnhälsan Tillsammans hem och förskola Forum och kanaler för information och dialog, samverkan mellan hem och förskola Kvalitetsarbete ... Loheskatten är en stor silverskatt gömd cirka 1741 och återfunnen 1937 i en butikslokal på Lilla Nygatan 5 i Gamla stan, Stockholm.Skatten som vägde 205 kg är den största som någonsin påträffats i Sverige.

RELATERADE BÖKOR