Arkeologdeckarna och julmysteriet

Arkeologdeckarna och julmysteriet - Dan Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
8,5 MB
FILNAMN
Arkeologdeckarna och julmysteriet.pdf
ISBN
1204507283288

BESKRIVNING

Mysterier över hela världen väntar på att lösas, och arkeologdeckarna Marvin, Ramses, Neffi och hunden Farao är redo!Kusinerna ska vara hos knasige farbror Valdemar på jullovet. Som vanligt drar han med barnen på äventyr. Denna gång bär det av i supersnabb bil till Tyskland, där det dyrbara trekungaskrinet, med de tre vise männen i, håller på att bli stulet … Ska barnen och Valdemar hinna stoppa tjuvarna i tid?Ett vinteräventyr med smarta uppfinningar, hög hastighet och mycket spänning.Specialutgåva med illustrationer i färg!Alltid fartfyllt, lättläst och kul! Populär serie av Dan Höjer, författare till succéserien Cirkusdeckarna. Arkeologdeckarna och julmysteriet är illustrerad helt i fyrfärg av Hedvig Häggman-Sund som illustrerat alla böcker om Arkeologdeckarna och även är känd Bamse-illustratör.

av Dan Höjer Hedvig Häggman-Sund (Bok) Svenska, ... Format: Bok: Kategori: För barn och unga; ISBN: 91-552-6422-0, 978-91-552-6422-2 : Anmärkning: Ingår i svit av fristående verk : Klassifikation: Hcg: Finns på följande bibliotek.

Arkeologdeckarna och julmysteriet. Författare: Dan Höjer.

RELATERADE BÖKOR