Den värld som var vår

Den värld som var vår - Dennis Lehane | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dennis Lehane
DIMENSIONERA
4,5 MB
FILNAMN
Den värld som var vår.pdf
ISBN
7813958788976

BESKRIVNING

"Den bästa gangsterromanen sedan Gudfadern. Fantastisk historia, chockerande upplösning."Stephen King om Den värld som var vårÅret är 1943 och det har gått ett decennium sedan Joe Coughlins fiender mördade hans fru Graciela och slog hans imperium i spillror. Mycket har förändrats. Förbudstiden är förbi, ett nytt världskrig rasar och Joe har lämnat gatan och det hårda gangsterlivet. Numera är han affärsman i Floridas Ybor City, en stöttepelare i det lokala samhället och en engagerad ensamstående far till sonen Tomas.Men under ytan är Joes inflytande i Floridas undre värld oförändrat starkt, med ett kontaktnät som sträcker sig långt utanför den lokala maffians revir. Joes maktposition kan dock inte skydda honom från allt. När han får veta att någon har vågat sätta ett pris på hans huvud utmanas hans tillvaro. Medan nätet dras åt blir Joe mer och mer paranoid och tvingas ifrågasätta allt och alla han tror på.Den värld som var vår är den våldsamma och ödesmättade avslutande delen i Dennis Lehanes historiska trilogi om USA mellan världskrigen.

Där ingår bland annat vår vision som lyder "Vi gör världen lite bättre, en människa i taget" samt våra värderingar: respekt, enkelhet, ansvar och kunskap. Läs mer om hur vi arbetar med vision och värderingar. Den värld som var vår är den våldsamma och ödesmättade avslutande delen i Dennis Lehanes historiska trilogi om USA mellan världskrigen.

Förbudstiden är förbi, ett nytt världskrig rasar och Joe har lämnat gatan och det hårda ... Pris: 55 kr. pocket, 2016.

RELATERADE BÖKOR