Vem är jag att stanna

Vem är jag att stanna - Arne Wester | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arne Wester
DIMENSIONERA
12,50 MB
FILNAMN
Vem är jag att stanna.pdf
ISBN
1647948471898

BESKRIVNING

Stig får sparken. Tror han. När det visar sig att han är en av de utvalda som erbjuds vara kvar på företaget känner han sig som en förrädare. Någon som sviker sina arbetskamrater, sig själv och solidariteten han håller så högt. Till sin fru vill han helst inte säga något och till Julia, som kör svarven bredvid hans, växer sig känslorna allt starkare. Stanna eller ge sig av? En fråga han förr eller senare inte längre kan fly ifrån.

Tror han. När det visar sig att han är en av de utvalda som erbjuds vara kvar på företaget känner han sig som en förrädare.

Läs mer... SUCCÉBOKEN - fler än 160 000 sålda i fyra länder. Det är förbjudet att stanna och parkera före ett övergångsställe, men inte efter.

RELATERADE BÖKOR