Och sedan aldrig mer

Och sedan aldrig mer - Cecilia Lindblad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Lindblad
DIMENSIONERA
12,80 MB
FILNAMN
Och sedan aldrig mer.pdf
ISBN
2513930047638

BESKRIVNING

För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne. En man hittas död i en badhytt på stranden i Skanör. Kort därefter återfinns en kvinna mördad i sitt hem. Två fall som till en början verkar helt åtskilda men som visar sig ah kopplingar långt tillbaka i tiden.Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne, och hon har sina misstankar om vem det är.Händelser i det förflutna påverkar de inblandade i utredningen, och Monica får all anledning att fundera på sitt beslut att flytta tillbaka.

Men vad glad jag är att jag nu har läst den. Det var en snabbläst deckare som utspelar sig i Skåne. Det är en litet speciell dag idag.

Först ett par årtionden efter den store poetens död kunde hans trolovade, grevinnan Greta Thott, berätta vad som egentligen hade hänt. Pris: 55 kr. pocket, 2016.

RELATERADE BÖKOR