Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten

Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten - Alexandra Brixemar | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alexandra Brixemar
DIMENSIONERA
7,50 MB
FILNAMN
Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten.pdf
ISBN
8796082100516

BESKRIVNING

Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen. Det här är en ny form av poesi och i den här boken får du min version och tolkning av den. Att samla texter från livets alla skeenden har gett mig en samling som rymmer allt från avgrundsdjupt mörker till skinande sol. En samling som omfattar brustna hjärtan och ändlös kärlek, sviter av övergrepp och våld, ångest och lycka. Det är en samling jag vill dela dig, för att du helhjärtat och genuint ska få möta mig i allt det som kommer med att vara människa, och förhoppningsvis hitta egna ord som varit borttappade.

Köp boken Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten av Alexandra Brixemar (ISBN 9789176993057) hos Adlibris. Fri frakt.

och poeten från norra Halland gör ett av sina ... använder dem som känselspröt för att få kontakt med universum. Det här är en sån bok som jag vill ympa in i mitt blodomlopp.

RELATERADE BÖKOR