Pom och Pim : på natten

Pom och Pim : på natten - Lena Landström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Landström
DIMENSIONERA
8,89 MB
FILNAMN
Pom och Pim : på natten.pdf
ISBN
9850090816955

BESKRIVNING

"Det här är en liten mästerligt berättad bilderbok för tvååringen."Ulf Lundén, Dala-DemokratenPå natten är det tyst och bilarna står stilla. Pom kan inte sova. Inte Pim heller. Pom lutar örat mot Pim och hör tydligt hur Pims mage kurrar. Pim vill ha glass!Lena och Olof Landströms böcker om Pom och Pim har blivit en stor framgång och översatts till flera språk. Pom och Pim på natten är deras tredje bok om den förtjusande duon."Det är både en humoristiskt och vackert tecknad bilderbok, som ges ut av Lilla Piratförlaget, ett förlag som på senare tid har levererat en lång rad lysande barnböcker."Karin Olsson, GT"Bilderna av Olof Landström ger ett skenbart enkelt intryck, men det finns en exakthet i figurernas positioner i förhållande till varandra, i skuggning och perspektiv. Milda, dova färger, en koncentration på ansiktsuttryck och en kärleksfull skildring av vänskap gör Pom och Pim på natten till ännu ett Landströmskt mästerverk."Christina Wedenmark, BTJ"Det här är en liten mästerligt berättad bilderbok för tvååringen."Ulf Lundén, Dala-Demokraten

Sistnämnda år träffade hon sin blivande make Olof Landström, som hon också samarbetat med.I början av 70-talet, på filmbolaget POJ, deltog Lena Landström i manusarbetet till den animerade TV-serien ... Pom och Pim på natten. av Lena Landström (Bok) Svenska, För barn och unga.

Skip to main content. Try Prime Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Basket.

RELATERADE BÖKOR