Kidnapparen

Kidnapparen - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
5,83 MB
FILNAMN
Kidnapparen.pdf
ISBN
1426584655095

BESKRIVNING

Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.

Nu har domen fallit. Han döms till tio års ... Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. 2017, Inbunden. Köp boken Kidnapparen hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

RELATERADE BÖKOR