Cirkusdeckarna och tivolimysteriet

Cirkusdeckarna och tivolimysteriet - Dan Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
3,38 MB
FILNAMN
Cirkusdeckarna och tivolimysteriet.pdf
ISBN
8965380031791

BESKRIVNING

Boken för alla som gillar spänning, fartfyllda äventyr, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri! Den nya, populära serien Cirkusdeckarna utspelar sig i en miljö som gjord för deckarmysterier.När världens främste fotbollsspelare, Pelédinho, visar upp sina ovärderliga fotbollssaker stjäl en maskerad figur dyrgriparna. Tvillingarna Kaspar och Katinka tar upp jakten på tjuven, men de möter oanade problem. Vem är den mystiske skurken?Dan Höjer, författare, ledamot i barnboksakademin och före detta chefredaktör på KP, har skrivit en fantastisk serie böcker om de elvaåriga tvillingarna Kaspar och Katinka på Cirkus Pommery. Tvillingarna är cirkusens största stjärnor, men där finns också andra färgstarka karaktärer, som den buttre men mästerlige clownen Jack, den svärande fröken Inga-Britt, som ibland slår sönder saker i ren ilska, och så tigertämjaren T-T, som är livrädd för tigrar!

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Cirkusdeckarna och tivolimysteriet (E-bok, 2019) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Cirkusdeckarna och tivolimysteriet. av Dan Höjer Stina Lövkvist (Kombinerat material) 2011, Svenska, För barn och unga Tredje boken om cirkusdeckarna Kaspar och Katinka.

Skickas inom: 5-9 vardagar . Vårt normalpris 115,00 kr.

RELATERADE BÖKOR