Ghachar Ghochar

Ghachar Ghochar - Vivek Shanbhag | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vivek Shanbhag
DIMENSIONERA
12,68 MB
FILNAMN
Ghachar Ghochar.pdf
ISBN
4488715452099

BESKRIVNING

En ung man sitter på Kaffehuset, där han varit alldeles för ofta under den senaste tiden. Kyparens närvaro ger honom en smula lugn då han har svårt att bringa klarhet i sina tankar. De är tilltrasslade på ett sätt som påminner om ordet "ghachar ghochar" – det alldeles egna uttryck som hans hustru Anita anförtrott honom under bröllopsnatten. Men deras stund av närhet är långt borta nu. Och ännu mer avlägsen är tiden då han tillsammans med sina föräldrar och sin syster bodde i ett trångt och enkelt hus. När hans farbror nått framgång med sitt kryddföretag flyttade de istället till ett hem som var så stort att det var svårt att möblera. I överflödet av mat och vackra kläder styrs deras samvaro snart av nya villkor.Ghachar Ghochar är en internationellt hyllad berättelse om rikedom och moralisk undergång. Den har kallats den finaste indiska romanen på ett decennium och Vivek Shanbhag har jämförts med Tjechov.”Gömt i detta komprimerade och täta psykologiska porträtt av en familj ryms ett helt universum … Det är elegant och effektivt, en balett ..." – The New York Times"En modern klassiker." – The New York Times Book Review”En mästerlig lektion i att bygga en historia och det outsagdas kraft.” – The Guardian”I Ghachar Ghochar möter vi en mästare.” – The Paris Review***** – The Independent

Kyparens närvaro ger honom en smula lugn då han har svårt att bringa klarhet i sina tankar. In GHACHAR GHOCHAR (Penguin, $15, paper), a new novella by the Indian writer Vivek Shanbhag, translated from Kannada by Srinath Perur, a family is besieged by both and develops a taste for ... Vivek Shanbhag (kannada: ವಿವೇಕ ಶಾನಭಾಗ, Vivēka Śānabhāga), född 1962 i Karnataka, är en indisk författare och dramatiker som skriver på språket kannada. [1] Romanen Ghachar Ghochar från 2015 översattes år 2018 till svenska av Peter Samuelsson.

Den har kallats den finaste indiska romanen på ett decennium och Vivek Shanbhag har jämförts med Tjechov. "Gömt i detta komprimerade och täta psykologiska porträtt av en familj ryms ett helt universum … Det är elegant och effektivt, en ... Ghachar Ghochar av Vivek Shanbhag Inbunden, Tyska, 2018-08-17 209.

RELATERADE BÖKOR