Ghachar Ghochar

Ghachar Ghochar - Vivek Shanbhag | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vivek Shanbhag
DIMENSIONERA
11,63 MB
FILNAMN
Ghachar Ghochar.pdf
ISBN
1568718971080

BESKRIVNING

En ung man sitter på Kaffehuset, där han varit alldeles för ofta under den senaste tiden. Kyparens närvaro ger honom en smula lugn då han har svårt att bringa klarhet i sina tankar. De är tilltrasslade på ett sätt som påminner om ordet "ghachar ghochar" – det alldeles egna uttryck som hans hustru Anita anförtrott honom under bröllopsnatten. Men deras stund av närhet är långt borta nu. Och ännu mer avlägsen är tiden då han tillsammans med sina föräldrar och sin syster bodde i ett trångt och enkelt hus. När hans farbror nått framgång med sitt kryddföretag flyttade de istället till ett hem som var så stort att det var svårt att möblera. I överflödet av mat och vackra kläder styrs deras samvaro snart av nya villkor.Ghachar Ghochar är en internationellt hyllad berättelse om rikedom och moralisk undergång. Den har kallats den finaste indiska romanen på ett decennium och Vivek Shanbhag har jämförts med Tjechov.”Gömt i detta komprimerade och täta psykologiska porträtt av en familj ryms ett helt universum … Det är elegant och effektivt, en balett ..." – The New York Times"En modern klassiker." – The New York Times Book Review”En mästerlig lektion i att bygga en historia och det outsagdas kraft.” – The Guardian”I Ghachar Ghochar möter vi en mästare.” – The Paris Review***** – The Independent

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 Ghachar Ghochar av Vivek Shanbhag finns just nu som SR s följetong och jag blev så glad att upptäcka att en historia från södra Indien nu bjuds på P1.

TIMES BOOK PRIZE IN FICTION "A modern classic." —The New York Times Book Review A young man's close-knit family is nearly destitute when his uncle founds a successful spice company, changing their fortunes overnight. Ghachar Ghochar av Vivek Shanbhag i uppläsning av Jacob Nordenson. Sänts i FM 21 februari 2020.

RELATERADE BÖKOR