Cirkusdeckarna och schlagermysteriet

Cirkusdeckarna och schlagermysteriet - Dan Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
9,12 MB
FILNAMN
Cirkusdeckarna och schlagermysteriet.pdf
ISBN
4575551776008

BESKRIVNING

Möt cirkusdeckarna Kaspar och Katinka! Fartfyllda äventyr, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri – den helt nya serien Cirkusdeckarna har allt! Dan Höjer, barnboksförfattare, före detta chefredaktör på KP och ledamot i barnboksakademien, har skrivit de två första delarna i den kluriga, spännande och roliga serien om tvillingarna Katinka och Kaspar.Läs om cirkusens alla färgstarka figurer – den buttre men mästerlige clownen Jack, den svärande fröken Inga-Britt, som ibland slår sönder saker i ren ilska, och så tigertämjaren T-T, som är livrädd för tigrar!I Cirkusdeckarna och schlagermysteriet besöks cirkusen av Sveriges största schlagerdiva, Rosalill. Det är en stor triumf för alla! Men plötsligt är hon försvunnen …

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Cirkusdeckarna och schlagermysteriet av Dan Höjer på Bokus.com. Cirkusdeckarna och schlagermysteriet av Dan Höjer 6-9 år inbunden, 2010, Svenska, ISBN 9789155255282.

Prova Storytel Storytel Reader ... Cirkusdeckarna och schlagermysteriet.

RELATERADE BÖKOR