Cirkusdeckarna och schlagermysteriet

Cirkusdeckarna och schlagermysteriet - Dan Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer
DIMENSIONERA
11,8 MB
FILNAMN
Cirkusdeckarna och schlagermysteriet.pdf
ISBN
8220203818194

BESKRIVNING

Möt cirkusdeckarna Kaspar och Katinka! Fartfyllda äventyr, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri – den helt nya serien Cirkusdeckarna har allt! Dan Höjer, barnboksförfattare, före detta chefredaktör på KP och ledamot i barnboksakademien, har skrivit de två första delarna i den kluriga, spännande och roliga serien om tvillingarna Katinka och Kaspar.Läs om cirkusens alla färgstarka figurer – den buttre men mästerlige clownen Jack, den svärande fröken Inga-Britt, som ibland slår sönder saker i ren ilska, och så tigertämjaren T-T, som är livrädd för tigrar!I Cirkusdeckarna och schlagermysteriet besöks cirkusen av Sveriges största schlagerdiva, Rosalill. Det är en stor triumf för alla! Men plötsligt är hon försvunnen …

Men de gillar också att lösa mysterier. Cirkusdeckarna och Kolmårdenmysteriet Dan Höjer Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

4.58 1289 5 Författare: Dan Höjer Inläsare: Dan Höjer. Finns som ljudbok.

RELATERADE BÖKOR