Stjärnenatt

Stjärnenatt - Jimmy Liao | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Liao
DIMENSIONERA
9,90 MB
FILNAMN
Stjärnenatt.pdf
ISBN
8076544190199

BESKRIVNING

Hennes föräldrar är så upptagna med sitt och i skolan kan vad som helst hända Flickan längtar efter sin morfar. Men han är mycket sjuk och kommer snart att dö. Mitt i julaftonsnatten ringer telefonen och alla vaknar. Om det ändå bara var en mardröm, som gick att vakna upp ur, tänker flickan.Samma natt börjar snön falla. Flickan ser ut genom fönstret och upptäcker plötsligt en pojke därute, mitt på grannens tak. Han ser så glad ut, småsjunger och tittar upp mot natthimlen och det mjuka snöfallet. Några dagar senare börjar pojken från taket i flickans klass. Hon känner genast igenom honom, men i skolan är han alldeles tyst. Han pratar inte med någon och ganska snart börjar de andra barnen att reta honom. Flickan ser vad som händer och till sist får hon nog - all hennes ilska väller fram! Hon förvandlas bokstavligen till ett stort, rött monster och tar pojken i försvar. Efteråt är flickan och pojken oskiljaktiga och de bestämmer sig för att rymma. När de en sen kväll lyckas smita upp på taket till ett förbiilande tåg, blir det början på en magisk färd genom ett stjärngnistrande nattlandskap. De kommer till sist fram till ett hus högt uppe i bergen, där flickans morfar tidigare bodde.Stjärnenatt är skapad av JIMMY LIAO, en flerfaldigt prisbelönt bilderboksberättare från Taiwan. Boken har översatts till ett flertal språk och sålts i stora upplagor. Det finns även en uppmärksammad film baserad på boken.

Det finns även en uppmärksammad film baserad på boken. Jag har i detta arbetsområde gjort en parafras utefter Vincent van Gogh's magnum opus Starry Night, eller Stjärnenatt.Målningen tillhör epoken post-impressionism. Under själva impressionismen var trenden att snarare fokusera på att fånga ett ögonblicks känsla och intryck, istället för att försöka avbilda motivet verklighetstroget. Stjärnenatt är skapad av Jimmy Liao, en flerfaldigt prisbelönt bilderboksberättare från Taiwan.

Men också en bok om mod och kärlek. Bilderna i vattenfärg och akryl är både detaljrika och djupa.

RELATERADE BÖKOR