Rumis berättelser

Rumis berättelser - Jala al-Din Rumi | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jala al-Din Rumi
DIMENSIONERA
6,8 MB
FILNAMN
Rumis berättelser.pdf
ISBN
6125702589130

BESKRIVNING

Rumi är ett av världslitteraturens stora namn. Han räknas som tidernas störste sufipoet och hans dikter åtnjuter ett särskilt högt anseende i många länder.Däribland Afghanistan, Iran, Turkiet, Tadzjikistan, Pakistan, Indien och Bosnien.Rumi har även lästs och beundrats av en rad författare och fritänkare i Europa och Nordamerika genom århundradena. Rembrandt inspirerades avhonom i sitt måleri och Hegel i sin filosofi. Emerson och Goethe diktade poesi i Rumis anda.I den här samlingen återberättar Namdar Nasser 32 av Rumis sagopärlor.Lysande och magisk är månens skäradöd och öde dock, kommer du den för näraRätt och fel i denna flyktiga världär vad du håller i ditt hjärtas härd

112 sidor; 2017; Rumi är ett av världslitteraturens stora namn. Han ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

| Adlibris Rumis allra vackraste citat. Genom tiderna har Rumis vackra poesi inspirerad författare, filosofer, poeter och vanliga människor över hela världen.

RELATERADE BÖKOR