Laboon : vågen som äter människor

Laboon : vågen som äter människor - Henrik Tord | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Tord
DIMENSIONERA
10,22 MB
FILNAMN
Laboon : vågen som äter människor.pdf
ISBN
8299199119010

BESKRIVNING

"En otäck, svartsynt och välvberättad bladvändarhistoria om stor ensamhet, mänsklig ondska och livsfarlig natur." Lotta Olsson, DNAnnandagens morgon. Sandra och Matti ser hur vågen närmar sig som ett vitt skum vid horisonten. De letar förtvivlat längs stranden efter sin son Viktor. Sedan dundrar havet in.Samtidigt, på en båt strax utanför Khao Lak. Alla i dyksällskapet är chockade. De har lyckats ta sig upp från trettio meters djup trots havets strömmar som kastat runt dem som trasdockor. Marko, dykinstruktören med ett mörkt förflutet, blickar ut över förödelsen när de närmar sig land. Kaoset, alla döda kroppar. Det här är min chans.Sex år senare väcks Sandra av telefonen. Åren av bottenlös sorg har satt sina spår. Huset ekar tomt, Matti är utflyttad. Hon kisar mot den bländande skärmen. Vem ringer mitt i natten?Det här är Bertil Arvidsson från ambassaden i Bangkok.Hon blir iskall. Är detta samtalet? Efter sex år!Mannen harklar sig: Vi har hittat er son.Laboon är en känsloladdad thriller om mänskligt mörker, om oändlig saknad och om människors längtan efter att få börja om till vilket pris som helst. Det är den fristående sista delen i Svart paradis-trilogin, som inleddes med Kum utnämnd till en av 2012 års bästa deckare av Svenska Dagbladet. 2014 kom den kritikerrosade uppföljaren Lasaros tårar. www. henriktord.se facebook.com/henriktord

Han blir upplockad av en dykbåt, vars kapten siktar på att använda tsunamin som ett sätt att försvinna. Vilken spännande vinkling på en tsunami-berättelse! Titeln betyder ungefär "vågen som äter människor" på moken, som är språket som talas av havsnomaderna utanför Thailands västkust.

Samtidigt, på en båt strax utanför Khao Lak. Laboon; Lägg till önskelistan. Henrik Tord (författare) Laboon e-bok.

RELATERADE BÖKOR