Miniskepparen : båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna

Miniskepparen : båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna - Carina Norberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Norberg
DIMENSIONERA
4,87 MB
FILNAMN
Miniskepparen : båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna.pdf
ISBN
9734953504323

BESKRIVNING

En faktabok/lärobok/pysselbok/målarbok för alla gastar mellan 6 och 14 år.Barn är nyfikna och vill vara med och hjälpa till ombord. Med hjälp av Miniskepparen är de snart med och läser sjökort och navigerar efter sjökortets symboler och farledernas prickar. Här får de lära sig kompassen och andra instrument ombord, om väder, vågor och vind, knopar och väjningsregler.Miniskepparen lär ut så gott som allt man behöver kunna för Fritidsskepparintyget, men enkelt och lekfullt. Bokens upplägg med korsord, pyssel och kluriga uppgifter är dessutom perfekt för regniga dagar till sjöss.

Pris: 160:-Här finns cirka 3300 uppslagsord för sjöbusar, bryggseglare, nyfikna och vetgiriga. Miniskepparen: båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna (Inbunden, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Miniskepparen : båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna: Amazon.es: Carina Norberg: Libros en idiomas extranjeros Båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna. ...

... Boken innehåller samma information som ingår i kursen för förarintygen som finns för vuxna, men helt anpassat för den yngre generationen. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom carina norberg Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR