Körsbär i november

Körsbär i november - Maria Lang | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lang
DIMENSIONERA
4,98 MB
FILNAMN
Körsbär i november.pdf
ISBN
2771528347859

BESKRIVNING

När Christer Wijk lockas att försöka lösa mordgåtan med de förgiftade körsbären har det sånär som på några dagar gått tjugofem år sedan brottet begicks. Ett problem med detta är att Skoga har förändrats så mycket, ett annat att när tjugofem år väl har gått, kan mördaren inte längre ställas till svars. Det blir en kamp mot klockan ...

Läs en samtida recension ur Resonerande bokkatalogen. Obs! Recensionerna kan innehålla spoilers, dvs.

Finns som e-bok. När Christer Wijk är på Allhelgonabesök hos sin mamma Helena försöker hon avleda hans tankar på de äktenskapliga problemen med Camilla genom att berätta om ett misstänkt dödsfall som ägde rum i Skoga tjugofem ... Körsbär i november (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Lyssna gratis i 14 dagar! När Christer Wijk är på Allhelgonabesök hos sin mamma Helena försöker hon avleda hans tankar på de äktenskapliga problemen med Camilla ... Körsbär i november o.

RELATERADE BÖKOR