Kaptenens täckmantel

Kaptenens täckmantel - Annie Burrows | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annie Burrows
DIMENSIONERA
5,25 MB
FILNAMN
Kaptenens täckmantel.pdf
ISBN
9593004763466

BESKRIVNING

När deras vän mördas bestämmer sig hans närmaste bundsförvanter att ta hämnd. De behöver dock en täckmantel   och utser den tystlåtna och lite klumpiga Lizzie Hutton. Kvinnotjusaren Kapten Harry Bretherton får uppdraget att låtsas uppvakta henne. Målet helgar medlen, intalar Harry sig själv, och bestämmer sig för att inte känna dåligt samvete för att han utnyttjar Lizzie. Det han däremot inte kan bestämma över är en annan känsla den att falla för vad som mot alla odds visar sig vara kvinnan i hans drömmar!

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Målet helgar medlen, intalar Harry sig själv, och bestämmer sig för att inte känna dåligt samvete för att han utnyttjar Lizzie ... Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor.

RELATERADE BÖKOR