Träsk

Träsk - Klas Berggren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Klas Berggren
DIMENSIONERA
12,64 MB
FILNAMN
Träsk.pdf
ISBN
2422408209983

BESKRIVNING

Hur går det när man gradvis inser att ens pappa inte står för den där tryggheten man trodde? Att kaoset finns där man är, inte någon annanstans? Att det kanske är just pappa som är farligast av alla man känner? I en isolerad familj kan man leva som förblindad, utan vare sig vilja eller förmåga att ifrågasätta det som händer. Allting upplevs som normalt. Klas Berggren har fångande greppat problematiken i att leva i en dysfunktionell familj. Huvudpersonen växer upp i miljöer där borderline, projicering och dissociation är okända begrepp. Författaren beskriver på ett naket sätt hur familjen använder psykisk sjukdom som ett vapen för att smutskasta varandra. Boken är omskakande, avslöjande och angelägen. Boken rekommenderas av psykologen Thomas Silfving i den litteraturlista han presenterat för Anhörigföreningen Borderline i Stockholm. Det är som en dokumentär. Det kryper i mig när jag läser.Man i 45-årsåldern Jag har nu sträckläst boken under två nätters tid.Kvinna 40 år Du ska bara veta hur mycket din bok har gett mig.Man i 60-årsåldern

Som tur är kan förtrollningen brytas genom snällhet och goda gärningar och i häxans trädgård vimlar det av märkliga djur som behöver hjälp. Petik Träsk Kursgård, Jörn. 125 gillar · 1 har varit här.

Fiske är tillåtet med handredskap som är försett med lina och krok, t.ex. metspö, katspö, pilk och pimpel. Mora Träsk dansar vidare.

RELATERADE BÖKOR