Träsk

Träsk - Klas Berggren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Klas Berggren
DIMENSIONERA
10,82 MB
FILNAMN
Träsk.pdf
ISBN
2165285377434

BESKRIVNING

Hur går det när man gradvis inser att ens pappa inte står för den där tryggheten man trodde? Att kaoset finns där man är, inte någon annanstans? Att det kanske är just pappa som är farligast av alla man känner? I en isolerad familj kan man leva som förblindad, utan vare sig vilja eller förmåga att ifrågasätta det som händer. Allting upplevs som normalt. Klas Berggren har fångande greppat problematiken i att leva i en dysfunktionell familj. Huvudpersonen växer upp i miljöer där borderline, projicering och dissociation är okända begrepp. Författaren beskriver på ett naket sätt hur familjen använder psykisk sjukdom som ett vapen för att smutskasta varandra. Boken är omskakande, avslöjande och angelägen. Boken rekommenderas av psykologen Thomas Silfving i den litteraturlista han presenterat för Anhörigföreningen Borderline i Stockholm. Det är som en dokumentär. Det kryper i mig när jag läser.Man i 45-årsåldern Jag har nu sträckläst boken under två nätters tid.Kvinna 40 år Du ska bara veta hur mycket din bok har gett mig.Man i 60-årsåldern

Ett måste - 2 föreställningar, 47 sånglekar. Inspelad med jättepublik på Cirkus i Stockholm 2004.

This feature is not available right now. Please try again later. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

RELATERADE BÖKOR