Arvet från familjen Palmisano

Arvet från familjen Palmisano - Rafel Nadal | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rafel Nadal
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Arvet från familjen Palmisano.pdf
ISBN
7360096005858

BESKRIVNING

1918. Bland olivlundar och vingårdar i Apulien i södra Italien föds en pojke och en flicka med bara kort mellanrum. Långt borta, i första världskrigets efterdyningar, har deras fäder just dött. Nu har alla tjugoen män i familjen Palmisano utplånats. Alla utom Vito. Under de båda barnens uppväxt är kriget bara en viskning från det förflutna. Vito och Giovanna, flickan han delar sin födelsedag med, är oskiljaktiga, deras vänskap vet inga gränser. Att han kommer från en fattig jordbrukarfamilj och hon från stadens societet är inget de funderar närmare på. Men Vitos mor, som gör vad som helst för att skydda sin son från den dödliga förbannelse som verkar hemsöka männen i släkten, utkräver ett löfte på sin väninnas dödsbädd och så är lögnen född. När mörka krigsmoln återigen hopas vid horisonten ser den lögn som hittills skyddat barnen ut att vara den som skiljer dem åt för alltid ...

Arvet från familjen Palmisano / Rafel Nadal ; översättning av Ellinor Broman. By: Nadal, Rafel, 1954-[aut].

Bland olivlundar och vingårdar i Apulien i södra Italien föds en pojke och en flicka med bara kort mellanrum. Långt borta, i första världskrigets efterdyningar, har deras fäder just dött.

RELATERADE BÖKOR