Bröder

Bröder - Jonas Trolle | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Trolle
DIMENSIONERA
12,75 MB
FILNAMN
Bröder.pdf
ISBN
9874514195075

BESKRIVNING

En hand och ett ben rycker lite grann. Annars är kroppen stilla. Döden kom just och den var inte vacker.Erhan och Robin växer upp tillsammans i Jordbro, söder om Stockholm, och hamnar snart snett i livet. Robin försörjer sig mest som småtjuv och hantlangare, medan Erhan är kriminell entreprenör som kör lyxbilar och har fickorna fulla av pengar. Trots att de lever helt skilda liv är de ömsesidigt beroende av varandra.Girighet, maktbegär och hävdelsebehov får Erhan att ständigt sträva uppåt i den undre världen. Insatserna höjs hela tiden och han utsätter sig själv, sin omgivning och inte minst Robin för livsfarliga situationer. Tills den dag barndomsvännerna ställs mot varandra och det blir uppenbart att bara en kan gå levande ur konfrontationen.Bröder är en gastkramande och samhällskritisk berättelse om ett Stockholm som få känner till. Jonas Trolle, författare till den omtalade Jakten på Kapten Klänning, gör skönlitterär debut med en tät thriller som delvis bygger på händelser från hans långa poliskarriär."Övertygande om kriminella bröder."Göteborgs-Posten

Tre Bröder 2020. Design by dsdesigndsdesign Hjärtligt välkomna till oss på Tre Bröder! Här kan ni hitta det mesta av vad vi kan erbjuda.

Vem orkar tänka på fakturorna när pengarna strömmar in? Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.

RELATERADE BÖKOR