Otrohet

Otrohet - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
8,35 MB
FILNAMN
Otrohet.pdf
ISBN
8375888011519

BESKRIVNING

Linda är lyckligt gift med en välbärgad man, har två barn och arbetar som journalist. Hon vet att hon är lyckligt lottad, något som gör det ännu mer förvirrande att hon är så olycklig. Samtidigt som hon är rädd för förändring är hon livrädd för att livet ska fortsätta i samma spår som förut.Otrohet är en tankeväckande roman om den otydliga skillnaden mellan kärlek och förälskelse, äventyr och självdestruktion.

Oftast leder otrohet till förstörda förhållanden. Otrohet kan vara ett snabbt och chockartat sätt att fullständigt krossa en relation. Men det är långt ifrån det enda problemet som ett par stöter på genom livet.

Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Otrohet handlar om brutna löften och svek mot den som förväntas stå en allra närmast.

RELATERADE BÖKOR