Otrohet

Otrohet - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
9,9 MB
FILNAMN
Otrohet.pdf
ISBN
5391083790669

BESKRIVNING

Linda är lyckligt gift med en välbärgad man, har två barn och arbetar som journalist. Hon vet att hon är lyckligt lottad, något som gör det ännu mer förvirrande att hon är så olycklig. Samtidigt som hon är rädd för förändring är hon livrädd för att livet ska fortsätta i samma spår som förut.Otrohet är en tankeväckande roman om den otydliga skillnaden mellan kärlek och förälskelse, äventyr och självdestruktion.

Inte alla kan ge förlåtelse, och alla personer förtjänar den inte. Oftast leder otrohet till förstörda förhållanden. Otrohet kan vara ett snabbt och chockartat sätt att fullständigt krossa en relation.

- Många som kommer till mig har inte tänkt på att även otrohet kan vara en flyktväg. Otrohet och porr - det kan bli en riktigt spännande kombination. Kanske är det en text om en cuckold och en hotwife, där mannen får se sin fru vara otrogen med en annan man utan att själv kunna eller få deltaga? Otrohet handlar inte om sex, men sex är språket genom vilket utforskandet av jaget sker.

RELATERADE BÖKOR