Otrohet

Otrohet - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
6,73 MB
FILNAMN
Otrohet.pdf
ISBN
1535906967085

BESKRIVNING

Linda är lyckligt gift med en välbärgad man, har två barn och arbetar som journalist. Hon vet att hon är lyckligt lottad, något som gör det ännu mer förvirrande att hon är så olycklig. Samtidigt som hon är rädd för förändring är hon livrädd för att livet ska fortsätta i samma spår som förut.Otrohet är en tankeväckande roman om den otydliga skillnaden mellan kärlek och förälskelse, äventyr och självdestruktion.

Den amerikanska stjärnterapeuten Esther Perel har i sin terapi under sex års tid fokuserat på par som kämpat med otrohet. Otrohet för att ställa allt på sin spets. Här är otrohet ett sätt att lämna förhållandet.

Men hur vet man om det är rätt att stanna eller gå efter otrohet? Gör pyskologens test och ta reda vilken väg som är rätt. Otrohet är jobbigt, hårt, ledsamt och fruktansvärt onödigt att bli utsatt för. Själv har han ingen ursäkt för vad han gjort vet inte varför det hände! Skulle kunna diskutera igenomn det men jag orkar inte.

RELATERADE BÖKOR