Brevet till Helga

Brevet till Helga - Bergsveinn Birgisson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bergsveinn Birgisson
DIMENSIONERA
4,28 MB
FILNAMN
Brevet till Helga.pdf
ISBN
5231246651181

BESKRIVNING

Brevet till Helga är en roman om den förlorade kärleken, men också om en förlorad kultur. En gammal man skriver brev till Helga, kvinnan som han en gång hade ett kortvarigt, intensivt förhållande med och som han aldrig har slutat att älska. Hon bad honom att lämna sin fru och sin gård och följa med henne till staden, men han valde att stanna. Först nu, decennier senare, känner han sig redo att förklara varför. Birgissons prisbelönta roman ångar av erotik och är sprungen ur den isländska berättartraditionen. Men framför allt är den en stark berättelse där stad ställs mot land, tradition mot framsteg och kärlek mot plikt.Bergsveinn Birgisson (1971) föddes i Reykjavik och bor idag i Bergen där han är verksam som forskare och författare. Brevet till Helga är hans andra roman. Den nominerades till Nordiska rådets litteraturpris, belönades med det isländska bokhandlarpriset och har getts ut i en rad olika länder.

Då föds en mycket speciell konungason. Vi vet att hans mor var från Sibirien, därifrån fick han sin mörka hy och sina asiatiska drag.

Hon bad honom att lämna sin fru och sin gård och följa med henne till staden, men han valde att stanna. Först nu, decennier senare ... Prisbelönt och kritikerhyllad isländsk erotik! Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes frakt! Öppettider: Mån - Fre 10 - 18, lör 11 - 16 Mer information om Brevet till Helga; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR