En lämplig lord

En lämplig lord - Louise Allen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise Allen
DIMENSIONERA
8,73 MB
FILNAMN
En lämplig lord.pdf
ISBN
4772122387401

BESKRIVNING

Verity Wingate är inte som andra fina damer. Hon bryr sig inte om reglerna som talar om hur hon ska uppföra sig och vilka intressen hon bör ägna sig åt. Hon är intelligent och inte rädd att säga vad hon tycker. William Calthorpe å andra sidan, kallas för lord Lämplig och lever sitt liv efter strikta konventioner. Hans värld vänds bokstavligen uppochner när han ramlar ner i den frispråkiga Veritys arkeologiska utgrävning. När de på grund av Wills halvsyskon finner sig komprometterade vet Will vad som måste göras för att rädda Veritys anseende. Men till det säger Verity bestämt nej.

Hon bryr sig inte om reglerna som talar om hur hon ska uppföra sig och vilka intressen hon bör ägna sig åt. Hon är intelligent och inte rädd att säga vad hon tycker.

Upptäck liknande prylar för dig som är Gamer. Tillbehör till Jazwares Fortnite Loot Llama Pinata. Han har också dubbla, avtagbara kanoner och står på en byggbar samlarbasplatta så att du enkelt kan visa upp honom i ditt hem, ditt kontor eller i vilken galax du vill.

RELATERADE BÖKOR