Det slutna ögat

Det slutna ögat - Belinda Bauer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Belinda Bauer
DIMENSIONERA
8,47 MB
FILNAMN
Det slutna ögat.pdf
ISBN
8698671052601

BESKRIVNING

»Belinda Bauer har en alldeles egen ton, en obönhörligt tickande katastrofklocka.« | LOTTA OLSSON, DN»Belinda Bauer är fortfarande skicklig på undvika de vanliga genrevägarna och här testar hon verkligen gränserna.« | GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET »Belinda Bauer är verkligen en thrillerdrottning. Ett exceptionellt författarskap!« | SUNDAY TIMESFem fotavtryck är det enda som visar att fyraåriga Daniel någonsin varit där. Och nu är det allt hans mamma har kvar. Varje dag vaktar hon de små avtrycken i cementen. Polerar dem så att de glänser. Glider allt närmare vansinnets gräns.När ett medium erbjuder sig att hjälpa henne, tar hon chansen. Vem skulle inte ha gjort det? Kanske kan han tala om för henne vad som hänt hennes son...Men är mannen verkligen den han utger sig för att vara?BELINDA BAUER växte upp i England och Sydafrika och bor i dag i Wales. Hennes debutroman, Mörk jord, belönades med deckarvärldens mest prestigefyllda pris, The CWA Gold Dagger, som delas ut av brittiska Crime Writers Association för årets bästa kriminalroman. Hon har även belönats med The Dagger in the Library för sitt samlade författarskap. I Sverige har Belinda Bauer nominerats fyra gånger till priset för Årets bästa över­satta kriminalroman av Svenska Deckaraka­demin. Hennes böcker har översatts till ett tjugotal språk. Det slutna ögat är hennes sjätte roman.

Polerar dem så att de glänser. Glider allt närmare vansinnets gräns.När ett medium erbjuder sig att hjälpa henne, tar Anna chan... Det slutna ögat book.

Vårt normalpris 102,00 kr. Spara 17,00 kr Medlemspris .

RELATERADE BÖKOR