Bert får scenskräck!

Bert får scenskräck! - Sören Olsson, Anders Jacobsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sören Olsson, Anders Jacobsson
DIMENSIONERA
8,81 MB
FILNAMN
Bert får scenskräck!.pdf
ISBN
5755183918570

BESKRIVNING

Bert är kär i en ny tjej. Hon heter Denise och hon spelar i ett storband. Det finns inga som helst problem med det. För Bert spelar ju också i ett band.Men Denise gör någonting annat också. Hon spelar teater. Det är inte lika kul. I alla fall inte om man heter Bert och har lovat Denise att gå med i hennes teatergrupp. Det visar sig att han är den enda killen som är med i teatergruppen. Bert känner att han måste smyga med sanningen om sitt teaterintresse. Om kompisarna får reda på att han är en kille i trikåer kan ha få stora problem. Format: 150x200Kartonnage

För Bert spelar ju också i ett band. Men Denise gör någonting annat också. Bert får scenskräck (0 ääntä) 12,90 € Valitse formaatti.

Det finns inga som helst problem med det. För Bert spelar ju också i ett band.

RELATERADE BÖKOR