Fråga en insekt

Fråga en insekt En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,64 MB
FILNAMN
Fråga en insekt.pdf
ISBN
9622669027263

BESKRIVNING

"Mycket fint bildmaterial som gör att man kommer nära insekterna... Intressant för barn... Tjocka sidor på blankt underlag gör den slitstark." BibliotekstjänstFrågor som surrar i huvudet? Äntligen en insektsbok för barn! I den här nytänkande faktaboken möter vi vanliga och ovanliga insekter som själva berättar om sin tillvaro och svarar på alla tänkbara frågor man kan ha: om varför de ser ut som de gör, vad de har för favoritmat, hur de bor ... Fakta om specifika arter varvas med generella fakta om insekter. Vi lär till exempel känna spökbönsyrsan som ser ut som ett visset blad och den afrikanska cikadan som låter som en cementborr! Och lär oss en hel del om våra vanliga husspindlar: För varför fastnar de inte i sina egna nät, egentligen? Och man kan knappt tro det är sant att någonstans i världen äter biobesökarna insekter istället för popcorn!Efter varje avsnitt finns en ruta med snabbfakta om arten eller ämnet. Boken är rikt och färglatt illustrerad med verklighetstrogna illustrationer och foton, och silhuetter där man kan jämföra olika arters storlek mot en människas hand.Det finns få böcker om insekter för barn! Det här är en rolig faktabok för alla som vill upptäcka insekternas fascinerande tillvaro runt hela jordklotet. Och den är även rolig och lärorik för vuxna!

Bok Barn/ungdom Fråga en Biolog. Insekter och temperaturen.

Skip to main content.co.uk. Hello, Sign in Account & Lists Account Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Basket.

RELATERADE BÖKOR