Kvinnan som stal mitt liv

Kvinnan som stal mitt liv - Marian Keyes | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marian Keyes
DIMENSIONERA
8,56 MB
FILNAMN
Kvinnan som stal mitt liv.pdf
ISBN
9603337535798

BESKRIVNING

Stella Sweeney är tillbaka i Dublin efter att ha levt drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare.Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst. Hur kan hon komma ur skrivkrampen?Stella lämnade inte New York på topp. Varför hade hon så bråttom tillbaka till Irland? Vem är det som håller på och ringer henne? Stella vill återigen bli kvinnan som hon brukade vara. Men kan hon det? Och borde hon verkligen det?

Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare. Kvinnan som stal mitt liv - Marian Keyes Stella Sweeney är en före detta hyllad författare som har glassat runt på lyxiga boktyrnéer över hela U.S.A och berättat om sin bok "En blinkning i taget".

GINZA REKOMMENDERAR: Andra som tittade på den här köpte. Keyes Marian.

RELATERADE BÖKOR