Kvinnan som stal mitt liv

Kvinnan som stal mitt liv - Marian Keyes | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marian Keyes
DIMENSIONERA
10,24 MB
FILNAMN
Kvinnan som stal mitt liv.pdf
ISBN
4360448296534

BESKRIVNING

Stella Sweeney är tillbaka i Dublin efter att ha levt drömliv i New York i ett år. Hon har rest runt i USA och gjort PR för sin enormt framgångsrika självhjälpsbok. Pratshower och lyxhotell, fina middagar och beundrare.Men nu är hon tillbaka i vardagen med en smäll och har ingen aning om vad hon ska skriva om härnäst. Hur kan hon komma ur skrivkrampen?Stella lämnade inte New York på topp. Varför hade hon så bråttom tillbaka till Irland? Vem är det som håller på och ringer henne? Stella vill återigen bli kvinnan som hon brukade vara. Men kan hon det? Och borde hon verkligen det?

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 59 kr.

Read 1,762 reviews from the world's largest community for readers. Stella Sweeney är hemma i Dublin efter att ha levt ett... Kvinnan som stal mitt liv av Keyes, Marian: Stella Sweeney är hemma i Dublin efter att ha levt ett drömliv i New York i ett år.

RELATERADE BÖKOR