Renässansringen

Renässansringen - Elisabeth Öhman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabeth Öhman
DIMENSIONERA
12,44 MB
FILNAMN
Renässansringen.pdf
ISBN
5162326213874

BESKRIVNING

»Renässansringen är en påhittig spänningsroman fylld av fantasi och berättarglädje« BTJ»En charmig, äventyrlig och oförutsägbar historia!« Agneta Norrgård, Go'kväll»En roande och omväxlande tidsresa in i de mest osannolika miljöer.« Ölandsbladet»Oerhört medryckande läsning« Johanna Wistedt, Amelia»Underhållande bok med lagom spänning, en riktig mysdeckare med feelgoodkänsla« Elisabeth Klippel Berglöf, bokbloggareDrottning Maria Stuart av Skottland och amatörurmakaren Aron Pettersson från Nyköping sammanlänkas i ett historiskt mysterium.En junidag 1562 galopperar den mystiske Mr Walker in i kungaborgen Palace of Holyroodhouse i Edinburgh och friar till drottning Maria Stuart av Skottland. Walker erbjuder drottningen en ring, vars krona är formad som en dödskalle. Fyrahundra år senare försätter denna dödskallering Aron Pettersson i en rejäl knipa. Arons passionerade förhållande till klockor drar in honom i ett äventyrligt händelseförlopp där en märklig Londonvåning, en faster med hemlighetsfulla drivkrafter och drottning Elizabeth II:s guldgnistrande slottsklockor spelar en avgörande roll. Renässansringen är en äventyrlig spänningsroman där Arons livsdrömmar utmanas av en sällsynt förmåga att snubbla in i rafflande världshändelser medan hans besatthet av klockor leder honom rakt in i monarkins högsäte. Elisabeth Öhman föddes i Nyköping 1956 och har varit verksam som frilansjournalist, copywriter och skribent. På sjuttiotalet fick hon skrivrådet av Astrid Lindgren att »öva, öva, öva så mycket du kan och bara skriv, skriv, skriv!« I dag arbetar Elisabeth som författare på heltid och bor i byn Gillberga på Norra Öland med sin man och hund.

Inbunden bok. Pris 180kr + frakt 59kr = 239kr.

Genre: Skönlitteratur Pocket: 9789177991922 E-bok: 9789177992448 Utkommer i pocket: 2020-12-16 En junidag 1562 galopperar den mystiske Mr Walker in i kungaborgen Palace of Holyroodhouse i Edinburgh och friar till drottning Maria Stuart av Skottland. Walker erbjuder drottningen en ring, vars krona är formad som en dödskalle. Eivon Gustafsson finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Eivon Gustafsson och andra som du känner.

RELATERADE BÖKOR