Möte vid havet

Möte vid havet - Veronica Henry | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Veronica Henry
DIMENSIONERA
12,58 MB
FILNAMN
Möte vid havet.pdf
ISBN
7732795366216

BESKRIVNING

Jenna kallas Glassflickan. Hon älskar att sälja glass i strandkiosken och hon älskar att sjunga för kunderna. Men en varm sommardag förlorar Jenna jobbet och måste snabbt hitta ett sätt att få pengar till hyran.Craig har åkt till stugan vid havet. Han har ett stressigt jobb som polis, men nu är det helg och han ska vila och surfa. Plötsligt lägger han märke till en tjej på stranden – av helt fel anledning. Jenna och Craig träffas av en slump. Det blir ett möte som förändrar deras liv för alltid …En charmig och värmande historia om ett möte vid havet som blir en vändpunkt i livet. Boken tar upp frågor om socialt utanförskap och brottslighet och hur vi alla förtjänar att få en andra chans. En lättläst bok av en av Englands mest omtyckta feelgood-författare!Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

Riksmarskalksämbetet sköter och visar Riddarholmskyrkan. De föreslår personer som ska få ett särskilt arbete, Det blir ett möte som förändrar deras liv för alltid … En charmig och värmande historia om ett möte vid havet som blir en vändpunkt i livet.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR