Dit solen aldrig når

Dit solen aldrig når - Marianne Cedervall | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Cedervall
DIMENSIONERA
9,62 MB
FILNAMN
Dit solen aldrig når.pdf
ISBN
5223145280720

BESKRIVNING

I Mullvalds socken på Gotland spirar våren och Anki Karlsson njuter av livet som pensionär och hästägare. Hon ska ge sig ut på långritt och får tips av sin gode vän Tryggve om en trevlig prästgård i Smissarve där hon kan övernatta.Själv ska Tryggve resa utomlands, och när han letar efter sin resväska hittar han något som rör upp gamla minnen. Det är anteckningar från ett av hans första fall som polis ett fall som förblev olöst men som Tryggve lade ner mycket tankemöda på. Han bestämmer sig för att ägna en del av resan åt att titta på fallet igen. Samtidigt i Smissarve får Anki nya bekantskaper, bland annat träffar hon en journalist som är där för att skriva en artikelserie om det så kallade Fruntimmershuset, ett vilohem för kvinnor som drevs av kyrkan på 70-talet.Anki förstår snart att Fruntimmershuset och dess historia rör upp starka känslor, inte minst bland kyrkans anställda, och när journalisten Ninni Weström oväntat försvinner har Anki fått ett nytt fall att sätta tänderna i. Men Ninni Weströms försvinnande är bara början på en rad otäcka händelser.Dit solen aldrig når är den fristående, tredje delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson och Tryggve Fridman.Cedervall skriver lättsamt och trevligt, och bilden av så väl människor som landskap är ömsint.Trelleborgs AllehandaFörutom en god pusseldeckarstory bjuder boken på en levande miljöskildring från det försommarvackra Gotland och bra personbeskrivningar av de inblandade.ÖlandsbladetEn trivsam mysdeckare som med fördel läses i bersån.Femina

I Mullvalds socken på Gotland spirar våren och Anki Karlsson njuter av livet som pensionär och hästägare. Jag tänker på dalen i Norge dit solen aldrig når. Facebook Twitter E-post.

Facebook Twitter E-post. Stäng "Ljuset - eller dess avsaknad - föder både uthållighet och kreativitet", skriver Josefin Holmström.

RELATERADE BÖKOR