Gästkatten

Gästkatten - Takashi Hiraide | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Takashi Hiraide
DIMENSIONERA
6,49 MB
FILNAMN
Gästkatten.pdf
ISBN
6374716672915

BESKRIVNING

Ett barnlöst par i trettioårsåldern hyr ett litet hus i utkanten av Tokyo. De är författare som arbetar hemifrån och de har inte längre så mycket att säga varandra. En dag dyker en katt upp i deras kök, en bedårande liten varelse som får dem att lyfta huvudena från sina skrivbord.Med katten kommer små stunder av vardagsglädje, det unga paret börjar prata med varandra igen och livet tycks ljusare. En rörande och poetisk bok om hur kärleken till en liten katt kan förändra allt.Gästkatten är fylld av tänkvärda insikter som får dig att se på livet med nya ögon.»En alldeles underbar liten bok.«-Yukiko Duke, Gomorron Sverige»Det går inte att påstå att det händer stora saker i de bådas liv, men därmed inte sagt att det är enahanda och trist, vardagen har en alldeles egen dramaturgi och det räcker till. Takashi Hiraide skriver på ett glänsande poetiskt språk, han tar noga tillvara den dramatik, som finns, det är ett flöde i berättandet, som både fängslar och berör. Denna bok kom ut i Japan redan 2001, först nu är den översatt till svenska, det är märkligt och det är bara att vänta på nästa med längtan.«-Tidningen Kulturen»Det är en lättnad både fysiskt och mentalt att avnjuta denna korta roman på 141 sidor som har mer att ge än många tegelstensromaner. Oavsett om du är kattälskare eller inte, läs denna bok. "Gästkatten" kommer jag att återvända till många gånger.«- Corren

»En alldeles underbar liten bok.«-Yukiko Duke, Gomorron Sverige »Det går inte att påstå att det händer stora saker i de bådas liv, men därmed inte sagt att det är enahanda och trist, vardagen har en alldeles egen dramaturgi och det räcker till. Gästkatten är en rörande, poetisk och vacker roman fylld av oförglömliga ögonblick och insikter som får dig att se på livet med nya ögon. TAKASHI HIRAIDE är född 1950 och bor i Tokyo.

Read 2,065 reviews from the world's largest community for readers. Ett barnlöst par i trettioårsåldern hyr ett litet hus i utkanten av T... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom gästkatten Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR