Tomma hjärtan

Tomma hjärtan - Juli Zeh | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Juli Zeh
DIMENSIONERA
4,83 MB
FILNAMN
Tomma hjärtan.pdf
ISBN
1787585049008

BESKRIVNING

"Tomma hjärtan är helt enkelt en riktigt rafflande roman, med den sortens andlösa tempo som gör att någon av streamingtjänsterna förr eller senare kommer att omvandla den till en omsusad tv-serie. Den kommer att vara bra, men inte lika bra som boken." - Dagens Nyheter"Boken är en smart komponerad bladvändare." - SydsvenskanVi befinner oss i en nära framtid, där Europa retirerat in i radikal nationalism. Tyskland styrs med järnhand av populistpartiet De Myndiga Medborgarna. Britta rationell, effektiv företagsledare och förälder njuter av sina framgångar. Tillsammans med kollegan Babak driver hon Bron, en lukrativ affärsrörelse med död och terror som centrala komponenter. Men både företagets och familjens lycka hänger på att ingen får reda på vad som egentligen pågår bakom företagets dörrar. Tomma hjärtan är en drabbande psykologisk thriller om en generation utan övertygelse, hopp eller hjärta. "Det går att läsa Tomma hjärtan som ett svar på Houellebecqs Underkastelse." - Die Zeit

Information om våra kakor. Jag förstår Tomma hjärtan är en drabbande psykologisk thriller om en generation utan övertygelse, hopp eller hjärta.

Jag förstår Tomma hjärtan är en drabbande psykologisk thriller om en generation utan övertygelse, hopp eller hjärta. Logga in för att låna.

RELATERADE BÖKOR