Tomma hjärtan

Tomma hjärtan - Juli Zeh | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Juli Zeh
DIMENSIONERA
10,32 MB
FILNAMN
Tomma hjärtan.pdf
ISBN
2093774972460

BESKRIVNING

"Tomma hjärtan är helt enkelt en riktigt rafflande roman, med den sortens andlösa tempo som gör att någon av streamingtjänsterna förr eller senare kommer att omvandla den till en omsusad tv-serie. Den kommer att vara bra, men inte lika bra som boken." - Dagens Nyheter"Boken är en smart komponerad bladvändare." - SydsvenskanVi befinner oss i en nära framtid, där Europa retirerat in i radikal nationalism. Tyskland styrs med järnhand av populistpartiet De Myndiga Medborgarna. Britta rationell, effektiv företagsledare och förälder njuter av sina framgångar. Tillsammans med kollegan Babak driver hon Bron, en lukrativ affärsrörelse med död och terror som centrala komponenter. Men både företagets och familjens lycka hänger på att ingen får reda på vad som egentligen pågår bakom företagets dörrar. Tomma hjärtan är en drabbande psykologisk thriller om en generation utan övertygelse, hopp eller hjärta. "Det går att läsa Tomma hjärtan som ett svar på Houellebecqs Underkastelse." - Die Zeit

Thrillergenren kräver noggrannhet, uppbyggnad och starka detaljer. Men den tyska succéförfattaren Juli Zeh lyckas i sin framtidsdystopi inte frammana den bågnande ytspänning som hittas hos "riktiga" thrillerförfattare. Tomma hjärtan.

Dagens Nyheter Juli Zehs roman Tomma hjärtan utspelar sig i en nära framtid, men en hel del har hunnit hända sedan nutiden.Inte minst har det grovt populistiska partiet Myndiga Medborgare tagit makten och med ... Pris: 198 kr. inbunden, 2019.

RELATERADE BÖKOR