Bortom solens strålar

Bortom solens strålar - Arkan Asaad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arkan Asaad
DIMENSIONERA
9,51 MB
FILNAMN
Bortom solens strålar.pdf
ISBN
7988181426866

BESKRIVNING

Knappt tre år gammal anländer Amàr med sin familj till Sverige. De flyttar in i en välmående svensk förort, etablerar sig och lyckas skapa sig ett gott livTills en dag. På julafton när Amàr är 12 år får fadern ett samtal. Det första livstecknet från hemlandet. Fadern inser vilket oerhört högt pris de som blev kvar har fått betala för deras frihet. Tyngd av skuld raserar han på kort tid allt de har byggt upp. Familjen tvingas flytta från det trivsamma villa­området till en förort försänkt i djup fattigdom och misär.På en plats utan framtidstro är det svårt att följa sina drömmar, men Amàr är fast besluten om att hans öde inte är förutbestämt. Samtidigt som han kämpar för att hitta mening i sin nya tillvaro blir familjens problem allt större. Faderns eskalerande våldsamhet gör att ingen av dem längre kan känna sig säkra.Bortom solens strålar är den tredje boken om Amàrs liv, och den bok som sammanlänkar de två tidigare. Vi får här veta vad som hände Amàr och hans familj den ödesdigra tid som utspelar sig mellan frihetskampen som genomsyrar Blod rödare än rött och det förtryck som Amàr utsätts för i Stjärn­lösa nätter.

Amàr får småsyskon, familjen etablerar sig i det svenska samhället och Amàr går i en skola där i stort setta alla andra elever är etniskt svenska. Bortom solens strålar är den tredje boken om Amàrs liv, och den bok som sammanlänkar de två tidigare. Vi får här veta vad som hände Amàr och hans familj den ödesdigra tid som utspelar sig mellan frihetskampen som genomsyrar Blod rödare än rött och det förtryck som Amàr utsätts för i Stjärn­lösa nätter. Bortom solens strålar är den tredje boken om Amàrs liv.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Bortom solens strålar (lättläst) av Arkan Asaad på Bokus.com. Bortom solens strålar är den tredje boken om Amàrs liv, och den bok som sammanlänkar de två tidigare.

RELATERADE BÖKOR