Trasdockan

Trasdockan - Daniel Cole | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Cole
DIMENSIONERA
10,8 MB
FILNAMN
Trasdockan.pdf
ISBN
8967256968937

BESKRIVNING

Ett lik bestående av kroppsdelar från sex olika personer hittas. Den makabra upptäckten får namnet Trasdockan av pressen.Kriminalaren William Fawkes får ta hand om fallet tillsammans med sin förra kollega.Mördaren hånar polisen genom att meddela pressen namnen på de personer han tänker döda härnäst.Kommer polisen att kunna stoppa mördaren innan sex personer till mister livet?Trasdockan är en ny thriller som gripit läsarna världen över.

Mördaren hånar polisen och publicerar en lista med namnen på de personer som han tänker döda härnäst. Det sista namnet på listan är Nathan Wolfe.

Den makabra upptäckten får namnet Trasdockan av pressen. Kriminalaren William Fawkes får ta hand om fallet tillsammans med sin förra kollega.

RELATERADE BÖKOR