Lida

Lida - Stephen King | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephen King
DIMENSIONERA
5,94 MB
FILNAMN
Lida.pdf
ISBN
8867380357220

BESKRIVNING

Du funderar väl på att fly. Jag är säker på att en råtta i en fälla också gör det, på sitt sätt. Men det kommer du inte att kunna göra, Paul. Du kanske skulle kunna göra det om det här var en av dina berättelser, men det är det inte.Paul Sheldon är en världsberömd författare. Han skriver böcker om hjältinnan Lida Chastain, men har tröttnat på sin huvudkaraktär och bestämmer sig för att låta henne dö. Det visar sig vara ett stort misstag.Paul vaknar upp efter en våldsam bilolycka och befinner sig i ett hus mitt ute i ingenstans. Han har tagits omhand av Annie Wilkes – Pauls största fan och en stor beundrare av Lida Chastain. Ganska snart inser Paul att allting inte står rätt till hos sin vårdare. När Annie läser manuset där Lida dör, blir hon fullkomligt rasande och tvingar Paul att skriva en ny bok där Lida återuppstår. Annie håller Paul under strikt kontroll och manipulerar honom med droger och skoningslöst våld. Den världsberömda författaren befinner sig nu i en situation där skrivandet bokstavligen är det enda som håller honom vid liv.Lida är en intensiv psykologisk thriller i kammarspelsformat. Den utkom första gången 1987.”Ur sitt eget mörker hämtar King det värsta monstret någonsin – sjuksköterskan Annie Wilkes. Hon skrämmer livet ur mig. Jag älskar henne så.” Åsa Larsson

Att lida av anorexia och andra ätstörningar hör inte till ovanligheterna. Så jag tycker att han borde få lida för sina lögner under alla dessa år. På Lida finns totalt ca 35 km motion- och skidspår i varierande längd och svårighetsgrad.

HÖGHÖJDSBANAN ACCROPARK [email protected] 070-975 58 00. Besöksadress: Lidavägen 1, 146 33 Tullinge.

RELATERADE BÖKOR