Kungsbacka ultras

Kungsbacka ultras - Johan Espersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Espersson
DIMENSIONERA
8,89 MB
FILNAMN
Kungsbacka ultras.pdf
ISBN
6321154860967

BESKRIVNING

"Det är en vemodig och samtidigt vibrerande berättelse som befinner sig både mitt i den första ungdomen och de allra första stegen mot att försöka leva där ute som vuxen, och på andra sidan, i sorgen över det som gick sönder innan det riktigt hann bli till. I stora delar är den också drabbande i sin lyriska enkelhet och känsliga direkthet. Rader som darrar av det sköra och knasiga i ung och gränslös kärlek.." - Svenska Dagbladet"en begåvad debutroman" - Jönköpingsposten Vissa säger att det är farligt att förälska sig när man är för ung Andra säger precis tvärtom Jag vet inte varför förälskelse känns som ett så felaktigt ord Innan jag träffade dig var jag ett barn En liten unge bara Vi drack för att hålla värmen Inlindade i slöhet Ett gränsland mellan berusning och avtändning Vi gick tätt intill varandra, axel mot axel, men vi hade redan påbörjat det väldiga arbetet att glömma, att sudda ut, att ge plats för det nya som skulle välla fram ur ossUltras är ett begrepp inom huliganism som betecknar det totalt hängivna. Och Kungsbacka utanför Göteborg är en menlös plats som inte betecknar någonting.Här växer dramats huvudpersoner upp och här utspelar sig deras storslagna och sorgliga kärlekshistoria, två ultras som längtar bortom villakvarterens begränsningar, efter mening och fullhet. Romanen börjar i deras sista gemensamma resa när de som unga vuxna ska lämna varandra.Slutet på relationen är också slutet på barndomen som nu väller fram med våldsam kraft. I ett slags drömlogik existerar alla tidsplan samtidigt, lagras minnen och platser ovanpå varandra. Längtan bort är lika mycket en längtan hem. Barndomens geografi sitter i kroppen, liksom dess skiftande stämningar, dess växlingar mellan brutalitet och ömhet, anspråksfullhet och ogarderad naivitet. Man kommer krypande tillbaka Med huvan uppfälld i januarikylan Man återvänder till exakt samma scen Strykandes längs trottoarkanterna på vägen mot Vassbäck Små molande centrum En promenad som för att sy samman alla förluster"Johan Esperssons lyriska romandebut Kungsbacka ultras driver omkring utan mål, på bästa vis. En kompromisslös kärlekshistoria och minnestext draperad i grått." - Aftonbladet

Elin Kvicklund har läst en loj roman om kärlek och längtan bort. Kontaktuppgifter till Ultra Fog AB KUNGSBACKA, adress, telefonnummer, se information om företaget. "Kungsbacka ultras" av Johan Espersson. Tyvärr tycker jag att författarens distans till sina romanfigurer gör att också jag som läsare till slut känner distans till dem.

Här växer dramats huvudpersoner upp och här utspelar sig deras storslagna och sorgliga kärlekshistoria, två ultras som längtar bortom villakvarterens begränsningar, efter mening och fullhet. "Kungsbacka ultras" är namnet till trots inte på Kungsbackas sida. Elin Kvicklund har läst en loj roman om kärlek och längtan bort. Kontaktuppgifter till Ultra Fog AB KUNGSBACKA, adress, telefonnummer, se information om företaget. "Kungsbacka ultras" av Johan Espersson.

RELATERADE BÖKOR