Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn

Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn.pdf
ISBN
1358293558366

BESKRIVNING

Nu har vi samlat Pixi-favoriterna i spännande och roliga temaboxar med tio böcker i varje. Perfekt till barnkalaset eller att ta med på resan!Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sålts i över 50 miljoner exemplar sedan mitten av 50-talet.Pixiboxen "Prinsessor, pirater och äventyr" innehåller titlarna:Pirater och prinsessor av Lotta Olsson och Maria JönssonOrvar Sjörövare lider skeppsbrott av Henrik LangePrinsessan Busiga Bebben av Thomas SvenssonVärldens bästa riddare av Magnus Ljunggren och Mats VänehemSnövit illustrerad av Anna FribergerGrodkungen och Prinsessan på ärten illustrerad av Christina Alvner och Mati LeppFlykten från dagis av Nils Andersson och Fredrik DimråUpp i luften av Eleonor Pavlov och Malin BillerVi åker till månen av Anders Gustafson och Gabriella Axelsson Den flygande kaninen och jätteapan av Johan WanlooBoxen med retrokaraktär är illustrerad och formgiven av Ingela P. Arrhenius.Tio fantastiskt bra bilderböcker till ett lika fantastiskt pris!

Den här utgåvan av Jul : 10 små bilderböcker för alla barn är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Prinsessor, pirater och äventyr : 10 små bilderböcker för alla barn Författare: Nu har vi samlat Pixi-favoriterna i spännande och roliga temaboxar med tio böcker i varje. Alla åker på semester.

Lägg till i favoritlistan. Lägg till i favoritlistan.

RELATERADE BÖKOR