Nisse & Nora plåstrar om

Nisse & Nora plåstrar om - Emelie Andrén, Lisa Moroni | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emelie Andrén, Lisa Moroni
DIMENSIONERA
12,19 MB
FILNAMN
Nisse & Nora plåstrar om.pdf
ISBN
3340650816698

BESKRIVNING

Finns det något mer fascinerande än plåster för ett barn? Nora kör Elefanten i vagnen men så ramlar hon och Elefanten far iväg. Aj! Nora får en bula och Elefanten får en bula. En sådan tur att Nisse kommer. Han vet hur man tröstar. NISSE OCH NORA är knappt två år och kompisar. De är lite allmänt knasiga och knäppa, jobbiga och charmiga, envisa och viljestarka. Alltså två helt vanliga barn."Nisse & Nora plåstrar om" och "Nisse & Nora städar" är de första två böckerna i en ny serie full av vardagsdramatik och stora känslor. Med sidor i tuggvänlig kartong vänder de sig till de allra yngsta läsarna, som får vara med när Nisse och Nora upptäcker världen.

nginx I Nisse och Nora plåstrar om är Nora ute och kör elefanten i sin vagn. Men den dumma vagnen kör för fort så Nora ramlar och slår sig.

Han tröstar och kramar Nora. Han blåser och sätter på ett plåster.

RELATERADE BÖKOR